Nieuws/Entertainment
1131771502
Entertainment

Dennis Schouten treft verrassing aan in woning Thierry Baudet

Dennis Schouten is naar het huis van Thierry Baudet getogen om hem na zijn aangekondigde terugtrekking als lijsttrekker van Forum van Democratie namens het radioprogramma Veronica Inside met een badjas te verrassen. Terwijl de verslaggever dinsdagochtend tot zijn grote verbazing binnen weet te komen, treft hij iets heel anders aan dan verwacht. „Is dit spannende radio of niet?”

Wanneer hij de woning betreedt, ziet Dennis niet Thierry, maar een wildvreemde vrouw in haar ondergoed die dacht dat hij van de post was. „Ik ben de buurvrouw”, vertelt de onbekende vrouw. Op de vraag waar Baudet is, antwoordt ze: „Die is nu niet bereikbaar.” Wanneer Dennis vraagt hoe het nu met hem gaat, zegt ze: „Doe ik nu geen uitspraken over, heftige zaak.”

„Dat was een heel raar bezoek jongens. De deur ging open en toen kwam er een vrouw van een jaar of vijftig in ondergoed naar beneden. Dat is dus de buurvrouw van meneer Baudet, maar die zit dus wel in zijn woning. Het is een heftige zaak en hij is niet aanspreekbaar”, aldus Dennis.