Nieuws/Entertainment
1135770643
Entertainment

Tijdelijke stop talkshow na ruzie Sharon Osbourne

Het Amerikaanse praatprogramma The Talk wordt deze week niet opgenomen na een ruzie tussen Sharon Osbourne en één van de andere presentatrices afgelopen week. Die ontstond nadat Sharon in een uitzending Piers Morgan had verdedigd.

Piers, die jaren geleden samen met Sharon in de jury van America’s Got Talent zat, haalde uit naar Meghan na het interview van de vrouw van de Britse prins Harry met Oprah Winfrey. Sharon liet op Twitter weten dat ze achter Piers stond omdat hij ’betaald wordt om zijn mening te geven’. The Talk-collega Sheryl Underwood vroeg haar in de uitzending wat mensen er van moeten denken dat het er op leek dat zij racistische uitspraken goedkeurde.

Daarop ontstond een verhitte discussie waarbij de vrouw van Ozzy Osbourne ter discussie stelde of de uitspraken en zijzelf racistisch waren. Daarbij schoot ze flink uit haar slof en vloekte ook. Zender CBS liet op woensdag weten een onderzoek in te stellen naar het incident, en liet dit weekend aan Deadline weten dat het voorlopig geen liveshows zal uitzenden.