Nieuws/Entertainment
1138638
Entertainment

'Bewijs voor nephuwelijk Kim Kardashian'

De ex van Kim Kardashian is vastbesloten de rechtszaak, waar de scheiding tot is uitgegroeid, te winnen. Daarom komt Kris Humphries met materiaal dat zijn gelijk zou bewijzen.

De scheiding van Kim en basketballer Kris duurt inmiddels langer dan hun hele periode samen ooit geduurd heeft. Na een huwelijk van 72 dagen vroeg Kim een scheiding aan wegens onoverbrugbare verschillen.

Volgens Kris is hij door Kim en de familie Kardashian gebruikt. Hij noemt het huwelijk een publiciteitsstunt en is woedend.

Als eerste bewijspunt dat het huwelijk nep zou zijn, noemt hij het belang van de realityserie. Kim was er op tegen dat Kris in haar huis in Los Angeles zou intrekken. Een maand later wist ze niet hoe snel ze hem moest bellen om naar New York te komen, waar inmiddels de opnames voor het nieuwe seizoen Kourtney and Kim take New York waren begonnen.

Een ander bewijspunt is volgens Kris dat Kim tijdens de eerste aflevering van het seizoen aan haar zus Kourtney vertelt dat ze er gek van wordt samen te wonen met Kris. Dit terwijl de twee toen pas een maand getrouwd waren.

Kim roept echter tegen iedereen die het maar wil horen dat Kris liegt en dat zij nooit haar hart zou geven voor een publiciteitsstunt.

Stunt of niet, de scheiding houdt de gemoederen goed bezig en de Kardashians profiteren ontzettend van alle publiciteit.

Kim, die inmiddels zwanger is van haar nieuwe liefde Kanye West, zal naar verluidt bevallen terwijl ze officieel nog getrouwd is met Kris. Dat terwijl de realityster probeert door te gaan met haar leven en het huwelijk met Humphries achter zich te laten.