Nieuws/Entertainment
1138808
Entertainment

Gratis diner dankzij 'onbeschofte' Clooney

Hollywoodacteur George Clooney zorgde afgelopen weekend in een chique restaurant in Berlijn voor de nodige opschudding.

De 51-jarige superster dineerde vrijdag met een groep kameraden naar eigen mening op nogal luidruchtige en onbeschofte wijze en besloot schoon schip met zijn buren te maken.

Toen een zakenman een tafeltje ernaast wilde afrekenen kwam de ober met het nieuws dat George al de knip had getrokken. Clooney dacht dat hij het diner van de man had bedorven en betaalde daarom de rekening van meer dan honderd euro.

“Dat was niet helemaal het geval. De heren gedroegen zich op erg beschaafde wijze. Ik stond met mijn mond vol tanden”, onthult de man maandag in Bild.

De zakenman, die zijn kaartje bij Clooney achterliet, herkende de wereldberoemde acteur echter niet en realiseerde zich pas na het verlaten van het restaurant dat niemand minder dan George Clooney hem op het etentje had getrakteerd.

George is momenteel in de Duitse stad voor de opnamen van The Monuments Men. De acteur, die ook de regie van de film in handen heeft, staat samen met onder meer Cate Blanchet, Matt Damon, Jean Dujardin, Bill Murray en John Goodman op de set.