Nieuws/Entertainment
1140062
Entertainment

Gordon urenlang bewusteloos

Gordon heeft de schrik van zijn leven gehad. De 44-jarige zanger is onlangs door een goede vriendin bewusteloos op de bank gevonden.

 „Ik lijd aan suikerziekte en ben door hyperglykemie helemaal weggeraakt. Twee uur lang ben ik buiten bewustzijn geweest. Echt, ik ben nog nooit zo bang geweest.”

Voor Gordon was dat het teken dat hij het roer moest omgooien. „Ik werkte keihard, struinde alle feestjes af, sliep veel te weinig en at heel ongezond.

Met het toedienen van medicatie ben ik te naïef omgegaan. Soms vergat ik het, of deed het gewoon niet. Want als ik mij goed voelde, waarom zou ik dan? Tijdens de uren op de eerste hulp zag ik mijn leven aan mij voorbij gaan en wist ik dat ik wat moet veranderen.”

Gordon heeft direct een streep onder zijn oude leven gezet. „Ik ben op vakantie gegaan en heb alleen maar geslapen en boeken gelezen. Sinds drie weken drink ik geen alcohol meer en probeer ik koolhydraten te mijden. Ik ga op tijd naar bed en blijf vaker thuis dan dat ik op feesten en partijen te vinden ben.”

Lees verder in De Telegraaf.