Nieuws/Entertainment
1140985
Entertainment

GTST-acteur Beau Schneider vervangen

Beau Schneider, die de rol van Tim Loderus speelt in GTST, zal de komende twee weken niet in de soap te bewonderen zijn.

Vaste kijkers zal het dinsdag niet ontgaan zijn dat de rol van Tim, een aanwezig personage in GTST, niet door de vertrouwde Schneider werd gespeeld.

Beau wordt vanwege het overlijden van zijn moeder, actrice Will van Kralingen, de komende twee weken in de serie vervangen door acteur Ayal Oost.

Op Twitter kon de 'nieuwe Tim' niet bepaald op een warm onthaal rekenen. Veel trouwe kijkers waren enorm verrast en totaal niet te spreken over de vervanger van Beau. 

Will overleed vorig jaar op 9 november aan de gevolgen van kanker. De actrice werd 61 jaar oud. Beau maakte een verschrikkelijk moeilijke tijd door, maar pakte mede dankzij de hulp van zijn collega’s de draad toch weer op.

"Ik heb ontzettend lieve collega's. Zij slepen me er doorheen. We houden elkaar goed vast in de familie. Ik denk veel aan mijn moeder, maar ik vind het heerlijk om gewoon door te gaan," liet hij destijds weten.