Nieuws/Entertainment
1145157
Entertainment

Hier krijgt ook Damián een kamer

’Home sweet home’ voor Rafael

Scheiden, en wel metéén! Rafael van der Vaart liet er geen gras over groeien en regelde van uit zijn trainingskamp in Abu Dhabi een nieuw huis, de complete verhuizing; een heel nieuw leven!

De net gescheiden topvoetballer lijkt vast van plan er in zijn nieuwe onderkomen, wat half zo groot is als Sylvies penthouse, het beste van te gaan maken! Rafael heeft er geen gras over laten groeien. Nog vanuit het Midden-Oosten regelde hij een nieuw huis én de complete verhuizing… eigenlijk een heel nieuw leven in de Hamburgse wijk Winterhude!

Het volledig gerenoveerde appartement in een fraai, vooroorlogs herenhuis krijgt de bestemming ’herenhuis’ opnieuw. Aandoenlijk is het kleine, opvallende naambordje bij de voordeurbel met de letters ’R D’. Pijnlijk genoeg nog een letter mínder dan op het naambordje van het huis dat Rafael op 1 januari verliet. Daar stond immers ’S R D’ bij de brievenbus: ’Sylvie Rafael Damián.’

Natuurlijk krijgt de kleine Damián nu zijn vader terug is van zijn trainingskamp weer alle aandacht van papa. En dat niet alleen; hij krijgt ook een eigen, stoere jongenskamer in zijn vaders nieuwe huis.

Bekijk de foto's en het complete verhaal in De Telegraaf van vandaag.