Nieuws/Entertainment
1150605
Entertainment

Ellen DeGeneres viert mijlpaal met bloopers

Ellen DeGeneres tijdens een show

Ellen DeGeneres tijdens een show

Deze week wordt de 2500e aflevering van The Ellen Degeneres Show uitgezonden. Om de mijlpaal te vieren, maakte DeGeneres een video met alle grappige momenten en bloopers van de laatste jaren.

Ellen DeGeneres tijdens een show

Ellen DeGeneres tijdens een show

„Als ik één ding geleerd heb van 2499 shows, is het wel dat het nooit zo gaat als je gepland hebt en dat is prima”, vertelt ze ter introductie van het blooperoverzicht. Zo slaat ze bijvoorbeeld per ongeluk Modern Family-actrice Sofia Vergara voor het hoofd en veegt ze de ziektekiemen van Jennifer Lopez weg wanneer die onthult dat ze bronchitis heeft. Ook zat ze te dicht bij Steve Martin naar zijn zin.

Het dagelijkse praatprogramma startte in september 2003 en was ook een tijd in Nederland te zien. Forbes maakte laatst nog bekend dat DeGeneres op Dr. Phill na, met haar show de best betaalde tv-presentatrice is, met 77 miljoen dollar per jaar.

Voor dat geld maakt ze in elk geval vele kijkers en fans blij. Op haar Instagram reageren zij met dankbetuigingen en complimenten. „Dank je wel voor de vrolijkheid en het geluk dat je in mijn leven brengt. Je bent geweldig!”. Een andere kijker: „Je maakt me gelukkig, alleen al doordat ik je show kijk, in een moeilijke tijd van mijn leven. Blijf alsjeblieft zoals je bent.”