Nieuws/Entertainment

„Volgend jaar breng ik Meghan misschien mee”

Oplaaiende verlovingsgeruchten na uitspraak prins Harry

De geruchten over een verloving tussen prins Harry en Meghan Markle gaan nu al maanden, maar dankzij een grap van een bijdehante veteraan lijkt het erop dat het niet al te lang meer duurt. Dat concludeert de Daily Mail wanneer Harry laat weten Meghan volgend jaar mee te nemen naar de herdenkingsdag voor oorlogsslachtoffers.

De veteraan en de prins hadden gisteren een luchtig gesprekje nadat er kruisen waren geplaatst op Westminster Abbey’s Field of Remembrance. Het voormalige lid van de genietroepen, Matt Weston, die in Afghanistan in 2009 zijn benen verloor, waagde de gok en vroeg aan prins Harry ’waar zijn vriendin was’.

Toen de prins antwoordde dat Meghan er niet was, ging Weston ging nog een stapje verder door te vragen of zij volgend jaar wel zou komen. De prins antwoordde toen dat hij haar volgend jaar mogelijk zou meebrengen. Volgens de Daily Mail een duidelijk signaal dat de verlovingsplannen in een vergevorderd stadium zijn.

Afgelopen jaren bezocht Harry de ceremonie met zijn grootvader prins Philip, maar de 96-jarige echtgenoot van koningin Elizabeth doet sinds augustus geen officiële publieke optredens meer.

Lees meer over