Nieuws/Entertainment

Gers Pardoel verandert status in vrijgezel

Door Edwin Bredius

Hollandse Hoogte / Anneke Janssen

De breuk tussen Gers Pardoel (36) en zijn vriendin Sélina van Gool (34) is, na de onthulling vandaag in de Telegraaf, ingeslagen als een bom. Een officieel bericht is door het stel nog niet naar buiten gebracht. Wel heeft de zanger aan het eind van vrijdagmiddag zijn Facebook status veranderd in vrijgezel.

Hollandse Hoogte / Anneke Janssen

Hiermee bevestigt hij dat zijn relatie met Sélina definitief voorbij is. Het was voor iedereen een verrassing dat ze ruim drie maanden geleden al de villa in Tilburg heeft verruild voor een rijtjeshuis iets verderop in de Brabantse stad. Ze woont daar nu samen met zoon Goud (4) en dochter Rocci (2), die zijn voortgekomen uit de relatie die negen jaar mocht duren.

Gerwin zoals de zanger in het dagelijks leven heet, leerde de moeder van zijn kinderen kennen in een Rotterdamse kledingzaak waar hij vaak kwam. Al eerder zijn ze uit elkaar geweest, maar dat kwam uiteindelijk weer goed. Nu lijkt de breuk definitief omdat in Tilburg het verhaal gaat dat de zanger een relatie heeft met de tien jaar jongere Vienna.

Gregor Servais/Facebook

Lees meer over