Entertainment/Sterren
1154106819
Sterren

Nick Carter reageert op overlijden broer Aaron: ’Eindelijk rust’

Nick en Aaron Carter

Nick en Aaron Carter

Nick Carter heeft met een emotioneel bericht gereageerd op de dood van zijn jongere broertje Aaron, die zaterdag thuis in Lancaster levenloos werd aangetroffen in zijn badkamer. De Backstreet Boys-zanger deelt zondag een aantal oude foto’s van hem en Aaron.

Nick en Aaron Carter

Nick en Aaron Carter

„Mijn hart is gebroken. Ook al hadden mijn broer en ik een ingewikkelde relatie, mijn liefde voor hem is nooit weggegaan”, schrijft Nick (42) bij zijn bericht. „Ik heb altijd de hoop gehouden dat hij ooit een keer gezond wilde gaan leven en uiteindelijk de hulp zou vinden die hij zo hard nodig had.”

„Soms willen we iets of iemand de schuld geven na een verlies als dit. Maar de waarheid is dat verslaving en mentale problemen de echte boosdoeners zijn”, schrijft de zanger over de problemen waar zijn broertje de laatste jaren mee kampte. „Maar ik zal mijn broer ontzettend hard missen.”

„Nu krijg je eindelijk de kans op dat beetje rust dat je hier op aarde nooit kon vinden”, besluit Nick voordat hij zich aan een hogere macht richt. „God, zorg alsjeblieft goed voor mijn broertje.”

Aaron Carter werd zaterdag dood aangetroffen in bad. Een doodsoorzaak is nog niet bekendgemaakt.