Nieuws/Entertainment
1157884
Entertainment

62-jarige Rowan Atkinson opnieuw vader

Rowan Atkinson

Rowan Atkinson

Rowan Atkinson verwacht op zijn 62e zijn derde kind. Dat meldt de Britse krant Mirror. Het is het eerste kind van zijn 33-jarige partner Louise Ford, met wie hij een relatie kreeg na de scheiding van zijn 25-jarig huwelijk met Sunetra Sastry. De baby wordt nog dit jaar verwacht.

Rowan Atkinson

Rowan Atkinson

Atkinson, ook bekend als Mr. Bean, heeft uit zijn huwelijk met Sunetra Sastry al zoon Ben van 23 en 21-jarige dochter Lily. In 2014 begon hij, na de scheiding van zijn vrouw, te daten met Louise Ford, die in de Britse populaire serie The Windsors Kate Middleton speelt. Zij trok een jaar later bij hem in in zijn woning in Noord-Londen.

Volgens een bron is het stel ’extreem gelukkig’. „Ze kunnen niet wachten tot het kindje komt. Ze beleven gelukkige tijden.”

Atkinson is niet de eerste ster die op latere leeftijd nogmaals vader wordt. Zo kreeg Mel Gibson op zijn 61e nog een kind en Sir Mick Jagger op zijn 73e. In Nederland kreeg Rob de Nijs op zijn 69e nog een zoontje en werd Peter Jan Rens op zijn 63e en 66e nogmaals vader, twee keer van een dochter.