Nieuws/Entertainment
1159997
Entertainment

Kelly Osbourne showt lijf

FOTO Kelly Osbourne, die in totaal zo'n dertig kilo is afgevallen, schittert in bikini op de cover van de Britse Cosmopolitan Body.

"Iedereen denkt dat afvallen ervoor heeft gezorgd dat ik gelukkiger ben, maar zo werkt het niet." Legt uit: "Ik moest eerst leren van mezelf te houden." Kelly ging daarom in therapie. "Ik heb me nog nooit zo kwetsbaar gevoeld. Ik werd gedwongen mezelf te zijn."

Daarnaast heeft de dochter van rocker Ozzy Osbourne zich flink in het zweet gewerkt in de sportschool. "Tijdens mijn eerste workout kon ik mezelf niet eens één keer opdrukken. Nu sport ik elke dag en voel ik me rot als ik niet ga. Maar sporten blijft vreselijk, daar ga ik niet over liegen. En het blijft irritant als je iemand een zakje chips ziet eten, al geniet ik zelf af en toe van chocolade of een stuk cake."

De uitreiking van de Emmy Awards vorig jaar zal Kelly nooit meer vergeten. Zac Posen stuurde haar een prachtige jurk. "Ik barstte in tranen uit toen ik voor de spiegel stond. Een designerjurk die past, daar kon ik een paar jaar geleden alleen maar van dromen."