Nieuws/Entertainment
1160710
Entertainment

Kylie Minogue schrikt van eigen gezicht

De 44-jarige Kylie Minogue haat het dat ze ouder wordt en dat te zien is aan haar uiterlijk.

Als ze 's ochtends in de spiegel kijkt en nog niks op haar gezicht heeft, is het verval duidelijk zichtbaar zo vertelt de zangeres aan de Britse ELLE.

'I am not going to lie about this. There are lots of times I look in the mirror and I see that gravity has taken hold. Or suddenly see my face on a phone or on Skype and it’s like a Spielberg special effect and you just scream, "Who is that?".'"Ik zal er niet om liegen, als ik in de spiegel kijk dan zie ik dat de zwaartekracht aan me is gaan trekken. Dan zie ik iemand van 94 in plaats van 44 dat is voordat de make-up erop gaat. En dan schreeuw ik: Wie is dat?"

Hoewel Kylie nooit iets aan plastisch chirurgie heeft gedaan sluit ze niet uit dat ze het nooit zal doen. "Ik ben er niet op tegen, als het goed gedaan wordt kan het heel mooi uitpakken. En sowieso wij vrouwen dragen al make-up, we waxen, we plukken, we doen er alles aan om zo goed mogelijk voor de dag te komen, dus waarom zouden we dan zo moeilijk doen over iets wat zo goed gedaan kan worden?"