Nieuws/Entertainment
1160712
Entertainment

Olivia Wilde in het geniep verloofd

Actrice Olivia Wilde (28) en Saturday Night Live-acteur Jason Sudeikis (37) zijn stiekem verloofd en plannen momenteel hun bruiloft.

Dat meldt Radaronline. De voorbereiding van de ceremonie zou al in een vergevorderd stadium zijn. Volgens een ingewijde trouwen Olivia en Jason in Kansas City, de thuishaven van de acteur.

“Iedereen in de stad heeft het er over”, meldt de bron. “Ze hebben de locatie al geregeld en werken momenteel de laatste details af.”  

De tortelduifjes vliegen sinds het begin van hun relatie onder de tabloid-radar, en werden slechts één keer gespot tijdens hun liefdesreisjes naar Kansas. 

Een jaar geleden tijdens de feestdagen wisten papparrazi Wilde en Sudeikis samen op de gevoelige plaat vastgelegd. De twee bezochten toen een basketbalwedstrijd van de University of Kansas en hadden zichtbaar de tijd van hun leven.

Saillant detail, Olivia werd tijdens haar laatste bezoekje aan de stad met een knots van een verlovingsring om haar vinger gespot, meldt de bron.

Olivia was eerder getrouwd met Tao Ruspoli. toen ze 19 jaar was stapte ze in het huwelijksbootje met de Italiaan. Een jaar geleden werd de scheiding afgerond.