Nieuws/Entertainment
1161638
Entertainment

Ook Ciske-acteur Silver Metz in The Chrismas Show

Silver Metz

Silver Metz

Silver Metz krijgt een rol in The Christmas Show. In de familievoorstelling, die op 23 en 24 december is te zien in de Ziggo Dome, speelt de negenjarige Amsterdammer de rol van kleine Tim. Silver is bekend van zijn rol als Ciske in de musical Ciske de Rat.

Silver Metz

Silver Metz

De derde editie van The Christmas Show wordt een moderne vertelling van het bekendste kerstverhaal ter wereld: A Christmas Carol van Charles Dickens. De verwende popster Justin Scrooge, gespeeld door Buddy Vedder, heeft enkel oog voor zijn carrière en verplicht zijn crew met kerst te werken. Dat geldt ook voor zijn personal assistent Bobbie, gespeeld door Yolanthe Sneijder-Cabau, de moeder van kleine Tim die niets liever wil dan samen thuis de kerstcadeaus uitpakken.

Vandaag werd bekend dat Silver Metz is toegevoegd aan de cast. In januari won hij nog een Musical Award voor Beste Talent, voor zijn rol van Ciske de Rat. In The Christmas Show speelt Silver Metz opnieuw met Danny de Munk. Danny speelt de rol van Justins neef Fred, een rasechte Amsterdammer die niks moet hebben van de showbizz en grote ego’s. Andere rollen zijn er voor Glennis Grace, Holly Mae Brood, Martijn Fischer en illusionist Victor Mids.

Carlo Boszhard kruipt in de huid van Justins vroegere manager Jakob van der Geest. Carlo schreef de show met Maurice Wijnen.