Nieuws/Entertainment
1161895
Entertainment

Gerard Joling ergert zich aan Toppers

Gerard Joling ergert zich kapot over de gang van zaken bij De Toppers. De voorverkoop van de 1001 Nacht-editie is al op volle gang, maar Geer hoort niets van manager Benno de Leeuw en opper-Topper René Froger.

“Het is voor mij ongekend dat ik niets hoor, eigenlijk al maanden niets,” zegt Geer in RTL Boulevard.

De zanger uit Schagen heeft naar eigen zeggen meerdere malen contact gezocht, maar zonder het gewenste resultaat. “Als ik morgen zeg ‘Ik stop ermee, ik heb geen zin meer’ dan bellen er 40 mensen op een dag. Nu hoor ik niets. Ik weet niet hoe het ervoor staat en ik moet je zeggen dat het me ook geen barst interesseert.”

De kaarten voor De Toppers 2013 zijn niet aan te slepen en er werd al een tweede avond toegevoegd. Gerard weet van voorgaande jaren dat er normaalgesproken al in december veel contact is geweest. “Met dit soort grote projecten houd je mensen gewoon op de hoogte. Dat gebeurt nu niet. Ik vind dit een heel kwalijke zaak.”

RTL Boulevard vroeg Benno de Leeuw over de gang van zaken. Volgens de manager van De Toppers hoeft Geer zich geen zorgen te maken. Hij zegt dat er wel degelijk contact is geweest tussen hem en de manager van Joling en dat het gezelschap in januari bijeenkomt.