Nieuws/Entertainment
1165306106
Entertainment

The Weeknd bijna onherkenbaar in nieuwe videoclip

De nieuwe videoclip van The Weeknd bij het nummer Save Your Tears heeft voor geschokte reacties van fans gezorgd. In de clip is Abel Makkonen Tesfaye, zoals de zanger in het echt heet, haast onherkenbaar omdat hij flink aan zijn gezicht zou hebben gesleuteld. Maar volgens Entertainment Tonight gaat het hierbij om een nep gezicht, al lijkt niet iedereen daar direct van overtuigd.

Fans reageerden in shock bij het zien van de beelden. „Oh wow...hij is gewoon een moderne Michael Jackson geworden. Waarom doet hij zichzelf dit aan?”, vraagt een fan zich af. Een ander reageert: „Kennelijk voelt hij de druk vanuit de industrie om perfect te moeten zijn. Wat ongelooflijk zonde dit.”

De video is het vervolg op eerdere clips van Abels album After Hours. Over die plaat was de afgelopen maanden veel te doen, omdat de zanger boos was geen één Grammy-nominatie te hebben gekregen, voor iets wat naar eigen zeggen ’zijn beste werk ooit is’. Wat ook bleek uit het enorme commerciële succes dat hij met het album behaalde. Volgens The Weeknd passeert de Grammy-organisatie bewust zwarte artiesten en noemde hij hen corrupt en racistisch.