Nieuws/Entertainment

’The Weeknd scharrelt met ex Justin Bieber’

Hollandse Hoogte

Abel Tesfaye (27), beter bekend als The Weeknd, is vorige week meerdere malen gespot met Yovanna Ventura (21). Opmerkelijk, want net als Selena Gomez, heeft Yovanna in 2015 kortstondig iets gehad met Justin Bieber.

Hollandse Hoogte

The Weeknd en Yovanna waren donderdag op de verjaardagsfuif van rapper French Montana volgens ooggetuigen al behoorlijk klef. Een insider vertelt aan UsWeekly: „The Weeknd zat de hele avond hand in hand met Yovanna. Ze arriveerden samen en overal waar ze waren hielden ze elkaars handje vast.”

Een tweede bron vertelt aan het entertainmentblad: „Hij paradeerde rond met haar. Hij probeerde duidelijk te maken dat hij samen met iemand was. Ze waren erg klef en de hele avond niet van elkaar weg te slaan.”

Op vrijdagavond verlieten de tortelduifjes een nachtclub en zijn door paparazzi gefotografeerd toen zij samen in een auto wegreden.

Eind oktober werd bekend dat Selena en The Weeknd een punt achter hun relatie hebben gezet. Begin november speculeerde Amerikaanse media dat Justin Bieber en Selena officieel weer een stelletje zijn, nadat ze regelmatig samen gezien zijn.

Lees meer over