Nieuws/Entertainment
1167901843
Entertainment

’Madonna’s kinderen willen andere moeder’

Hoewel Madonna gelooft dat ze bij ieder kind een betere moeder is geworden, denkt de zangeres ook dat haar zes kinderen liever een andere moeder hadden gewild, zodat ze een minder uitdagend leven zouden hebben gehad.

„Ik denk dat ze wensen dat ik Madonna niet ben”, geeft de popster toe in een interview met Today. De moeder van zes (Lourdes (22), Rocco (18), David (13), Mercy James (13), Estere (6) en Stelle (6)) stelt dat hun leven een stuk eenvoudiger zou zijn geweest als zij een andere moeder zouden hebben gehad.

Maar niet alleen moeder Madonna maakt het leven van het grote gezin ingewikkeld, ook zoon David kan er wat van. Het gezin vertrok naar Lissabon om David te steunen die daar aan zijn voetbalcarrière werkt, maar volgens Madonna zou het veel simpeler zijn geweest als hij gewoon in haar voetsporen zou treden.

„Ik heb mezelf echt verrast. Barcelona en Turijn zijn allebei een optie geweest, maar ik zag mezelf daar niet wonen. Het was makkelijker geweest als hij iets met muziek wilde doen.”