Nieuws/Entertainment
1168214898
Entertainment

Eminem haalt uit naar ex Mariah Carey: ’Wat rijmt er op paria?

Eminem

Eminem

Eminem heeft vrijdag een verrassingsalbum gelanceerd, Music to be Murdered by - Side B. Op deze plaat, die een extraatje is bij zijn gelijknamige album dat in januari uitkwam, haalt de rapper uit naar verschillende sterren, waaronder zijn ex Mariah Carey.

Eminem

Eminem

In het nummer In These Demons lijkt hij iets te willen zeggen over zijn ex-vriendin Mariah Carey. „Ik heb een vraag voor jullie, wat rijmt er op paria?” Ook verwijst hij naar Billie Eilish, die eerder aangaf ’doodsbang’ te zijn voor Eminem. „Ik leef eigenlijk mijn droom met rappen, wat misschien kinderachtig en dom is. Maar zo ben ik nou eenmaal, ik geef Billie Eilish nachtmerries”, rapt hij in het nummer Alfred’s Theme.

Met Music to be Murdered by uit januari raakte Eminem ook al in opspraak. Op een van de nummers rapt hij namelijk vrij laconiek over de bomaanval in Manchester Arena tijdens een concert van Ariana Grande in 2017. De burgemeester van Manchester noemde zijn uitspraken toen ’onnodig kwetsend’ en ’ongelooflijk respectloos’.