Nieuws/Entertainment
1168974115
Entertainment

Verloofde maakt van Roxeanne Hazes ’een rijk persoon’

Roxeanne Hazes voelt zich gezegend. De zangeres is donderdag precies drie jaar samen met haar verloofde Erik Zwennes en staat daar op Instagram uitgebreid bij stil.

„Wat begon als vriendschap tussen twee collega’s, eindigde in: „Wil je met me trouwen?” en de liefste zoon op aarde”, schrijft Roxeanne bij een serie foto’s uit de oude doos. „Wat voor sommigen voelt als drie jaar, voelt voor ons als een heel leven.”

Roxeanne en Erik hebben de afgelopen jaren heel wat meegemaakt samen. Zo blikt ze terug op „onze miskraamtijd.” „Eén van de verdrietigste momenten uit ons leven, maar wat zijn we in deze periode nog sterker naar elkaar toegegroeid. En wat bijzonder dat ik dit moment met mijn beste vriend samen mocht delen.” Een jaar na de miskraam kwam zoon Fender ter wereld. „Het mooiste cadeau in ons leven”, aldus Roxeanne.

„We hebben genoeg tegenslagen gehad en er zullen ongetwijfeld meer komen”, concludeert de 26-jarige zangeres. „Maar wetende dat ik dit met jou samen mag doen. Dat jij er altijd bent om mij op te vangen wanneer ik val, maakt mij een rijk persoon.”

Tot slot richt Roxeanne zich tot Erik. „In nog duizend levens kies ik jou. In nog duizend levens nemen we risico’s, val ik, sta ik op. Maar met jou. Ik ben een gezegend mens, wetende dat het leven om liefde draait. Ik hou van jou.”