Nieuws/Entertainment
1171891817
Entertainment

Felicitaties voor Hollywood-icoon Betty White (99)

Betty White

Betty White

Hollywood-icoon Betty White viert zondag haar 99e (!) verjaardag en dat gaat uiteraard niet onopgemerkt voorbij. De actrice, bekend van series als Golden Girls en The Mary Tyler Moore Show, werd door veel sterren gefeliciteerd.

Betty White

Betty White

Onder de sterren die Betty via sociale media feliciteren, zijn Linda Blair, Ellen DeGeneres, oud-bokser Mike Tyson en tennislegende Billy Jean King.

Eind vorig jaar werd bekend dat Pet Set, een oude tv-serie van Betty, beschikbaar komt op streamingdiensten en ook als DVD-serie wordt uitgebracht. De reeks werd tussen 1971 en 1972 in de Verenigde Staten uitgezonden. De actrice ging bij dierenliefhebbers op bezoek. Zo zijn Hollywoodsterren van het eerste uur Mary Tyler Moore, Doris Day en Burt Reynolds gasten in het programma.

Record

Apple TV, Google Play en Prime Video krijgen de reeks als eerste. Betty liet onlangs al weten dat Pet Set haar favoriete serie was waar ze aan heeft meegewerkt.

De Amerikaanse ster werkte in haar lange carrière aan tal van series en films mee. Volgens het Guinness Book of Records is ze de langst werkende actrice in Hollywood.