Nieuws/Entertainment
1172341
Entertainment

Carice weer vrijgezel?

En ook op de première van haar laatste succesfilm Alles is Familie was Carice van Houten weer alleen… Waar is de knappe piloot gebleven die haar vorig jaar over het verdriet van Duitse vriend Sebastian Koch heen hielp?

 Het zit de filmster in de liefde niet mee! Het zijn sombere, sommige zelfs wat zware, liedjes die Carice van Houten zingt op haar eerste album See You On The Ice.

Ze zouden zomaar de ’soundtrack’ van haar eigen leven op dit moment kunnen zijn; het zit onze meest succesvolle filmster van nu immers niet op elk gebied mee… Anderhalf jaar geleden leek zij haar verdriet om haar Duitse geliefde, Zwartboek-tegenspeler Sebastian Koch, te hebben verwerkt.

En vorig voorjaar bleek er een nieuwe liefde in haar leven te zijn. Een piloot van Martinair, die zij had leren kennen op het premièrefeestje van een gemeenschappelijke vriendin. Niet iemand die zelf werkzaam was in de toneelwereld, maar die er wel in geïnteresseerd was. „Ideaal”, aldus Carice. Toen.... Lees verder in De Telegraaf.