Nieuws/Entertainment
1172922266
Entertainment

’Busta Rhymes verhoord na scheldpartij in vliegtuig’

De politie op het Londense vliegveld Heathrow heeft Busta Rhymes ondervraagd na zijn vlucht vanuit New York. De rapper zou een medepassagier hebben uitgescholden nadat ze haar tas in zijn bagagevak had opgeborgen.

Volgens Daily Mail ging de 47-jarige muzikant door het lint toen hij de tas van de vrouw zag in de opbergruimte die voor hem bedoeld was. „Hij begon te schreeuwen en gedroeg zich extreem agressief”, vertelt een andere passagier aan de krant. „De vrouw raakte steeds meer overstuur en begon te huilen.” Toen de echtgenoot van de vrouw hem vroeg zich te gedragen, zou de rapper de man hebben voorgesteld het uit te vechten.

De Britse politie bevestigt tegenover New York Post dat er inderdaad een incident plaatsvond op de vlucht, maar noemt daarbij geen namen „De politie op Heathrow heeft op verzoek van de luchtvaartmaatschappij opgetreden na een vermeende verbale ruzie waarbij verschillende passagiers betrokken waren. Agenten zijn het vliegtuig ingekomen zodra het geland was en hebben gesproken met de betrokken partijen. Er zijn geen verwondingen of overtredingen aan het licht gekomen.”

Vliegmaatschappij British Airways liet aan de krant weten: „Onze klanten en crew verdienen het om van hun vluchten te genieten, en niet het slachtoffer te worden van enige vorm van mishandeling. Dit soort gedrag wordt niet getolereerd, en we zullen altijd stappen ondernemen.” De woordvoerder van Busta Rhymes wilde niet reageren op het incident.