Nieuws/Entertainment
1173013
Entertainment

De tegenslagen van Hans Klok

Het leven van illusionist Hans Klok (43) gaat niet altijd over rozen. Zo overleed precies tien jaar geleden zijn vader en tevens manager, ging zijn bedrijf bijna failliet en ging afgelopen zomer zijn relatie met zijn 25-jarige vriend uit. „Dat hakte er behoorlijk in."

Ondanks de tegenslagen blijft Hans onverminderd vrolijk. „Ik denk dat ik een overdosis aan endorfine heb, ik geloof er in dat het altijd wel goed komt.”

„James werd gek van het leven dat ik leid. Hij voelde zich opgesloten in het circusbestaan. Hij wilde zijn vleugels uitslaan en woont weer in zijn geboorteland Australië. Hij kon ook slecht wennen in Nederland. Ik schrijf hem brieven, ik ben nog steeds verliefd op hem. Helaas wilde hij geen latrelatie.”

Hans mist zijn vader die elf jaar geleden overleed aan een hersenbloeding, nog altijd. „Al is het ruim tien jaar geleden, het gebeurt me zeker nog eens per half jaar dat ik denk ’ik moet hem bellen om dit te vertellen’. Dat zit er nog zó in. Hij had het ook allemaal moeten meemaken; Las Vegas, Pamela Anderson… Hij had het geweldig gevonden. Maar ik denk ook wel dat hij meekijkt vanaf boven, en heel trots is.”

Lees het gehele interview in dagblad De Telegraaf.