Entertainment/Gossip
1173274946
Gossip

Lil Kleine terug op Nederlands podium na vermeende mishandeling Jaimie Vaes

Lil Kleine

Lil Kleine

Lil Kleine is zaterdag een van de headliners van het Rotterdamse muziekfestival TikTak. Dat maakt de organisatie woensdag bekend op sociale media. Het is de eerste keer dat de rapper in Nederland op zal treden na de vermeende mishandeling van zijn ex-vriendin Jaimie Vaes. De artiest trad de afgelopen maanden alleen op in het buitenland.

Lil Kleine

Lil Kleine

„Lil Kleine zal aanstaande zaterdag optreden tijdens het bijna uitverkochte TikTak Festival in Rotterdam. Na een spectaculaire show in 2019 zal de rapper ook dit jaar weer van de partij zijn”, luidt de aankondiging.

(Tekst gaat verder onder bericht.)

Autodeur

Lil Kleine ligt al enige tijd hevig onder vuur. Hij werd begin dit jaar aangehouden nadat er beelden naar buiten waren gekomen waarop te zien zou zijn dat hij ex-vriendin Jaimie Vaes met haar hoofd tussen een autodeur klemde. Vlak na het vermeende incident brak Vaes met de rapper. De socialite liet begin april in een interview op televisie weten dat zij aangifte tegen haar ex had gedaan.

Het Openbaar Ministerie meldde vorige maand dat het onderzoek naar de rapper nog niet is afgerond. Het onderzoek werd half februari gestart. Het OM liet toen weten Lil Kleine te verdenken van een poging tot zware mishandeling van Vaes.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop