Nieuws/Entertainment
1173346
Entertainment

'Brad en Angelina trouwen niet dit weekend'

Alle ogen zijn gericht op het kleine Franse dorpje Correns. Zullen Brad en Angelina elkaar hier het jawoord geven dit weekend? De geruchtenmachine draait overuren.

De burgemeester van het dorpje, Mickael Lotz, beweerde eerder dat het huwelijk afgelopen weekend al plaats had moeten vinden. Geruchten dat familie en vrienden in Frankrijk arriveerde bouwde de spanning alleen maar meer op.

Later ontkende de burgemeester dit gerucht en verschoof hij het huwelijksdatum met een week. „Er waren geen plannen voor een burgerlijk huwelijk in Correns dit weekend. Maar volgend weekend, op 18 augustus, wel.”

Als het aan entertainmentwebsite Entertainmentwise ligt, gaat het ook dit weekend niet gebeuren. Volgens de website moet er nog teveel aan de villa van Brad en Angelina gebeuren, willen zij elkaar het jawoord geven. De villa staat al een aantal dagen in de steigers.

Foto's van het huis bewijzen dat er wel iets groots staat te wachten want de verbouwingen zijn in volle gang. Entertainmentwise schrijft verder dat ondanks dat er nog teveel moet gebeuren, het trouwkapel en de ontvangsthal al gereed zijn.