Nieuws/Entertainment
1173385
Entertainment

'Dr. Phil is een vreselijke dictator' 

De medewerkers van de Amerikaanse psycholoog Dr. Phil werken in een ware hel. Een ingewijde vergelijkt  hem met een fascistische dicator.

De altijd zo vriendelijk ogende zielenknijper zou regelmatig zijn zelfbeheersing verliezen, met brute woede-uitbarstingen als gevolg. Volgens een insider schreeuwt Phil tegen zijn personeel, gasten en zelfs zijn eigen vrouw als hij zijn zin niet krijgt.

“Hij is als een fascistische dictator met trillende vrouwelijke bedienden", meldt de bron aan Radaronline. “De angst op de set is voelbaar. Er is ook een reden waarom hij bijna alleen maar vrouwen aanneemt. Hij zoekt naar kwetsbare types die afhankelijk zijn van het salaris en hem dus niet in de rede zullen vallen.”

Maar Phil is volgens de insider nog veel erger. De 62-jarige Amerikaan zou zijn gasten helemaal niet willen helpen met hun problemen, en buiten de opnames om intimideren voor goedscorende geluidsfragmenten voor zijn show.

Om nog maar te zwijgen over het enorme ego van de showmaster. “Het gaat allemaal om het voeden van zijn narcistische ego. Alles gebeurt op zijn manier, en iedereen zal daarvoor buigen.”

Er zouden nog veel meer voormalig medewerkers niets meer met Phil te maken willen hebben. “Veel mensen willen nooit meer voor hem werken. Ze vinden hem een varken!”