Nieuws/Entertainment
1173581
Entertainment

Linda de Mol nooit lang single

Linda de Mol, die een cardiologe speelt in haar eigen serie Divorce, is een ervaringsdeskundige als het om scheidingen gaat. "Ik ben nooit lang single geweest, ging eigenlijk, na het verdriet over de breuken, van de ene lange relatie in de andere.”

Linda is intussen aan haar derde relatie toe. Als jong meisje van 19 verloor ze haar hart aan de oudere juwelier Fred Reuter en trouwde. Vier jaar later scheidde ze en kreeg ze een lange relatie met regisseur Sander Vahle, van wie ze twee kinderen – de intussen 15-jarige Julian en 12-jarige Noa – heeft, en nu is ze sinds 2007 al weer samen met toetsenist Jeroen Rietbergen. Linda lacht: „Ik ben zeker ervaringsdeskundige.”

„Ik ben nog nooit voor een foute man gevallen. Ik heb altijd een heel rustig leven geleid. Ik werd verliefd op Fred toen ik 19 was en met mijn vriendinnen op een bovenwoning woonde. Ik verliet het vrijgezelle feestleven. Ik ging trouwen, was hard aan het werk, had mijn eerste hypotheek toen ik 20 was. Als ik nu terugkijk, denk ik dat ik het wel stoer vond om al vroeg zo’n volwassen leven te leiden."

Linda peinst: „Alhoewel ik onze dochter Noa toewens dat ze wat later dan ik voor het eerst voor huisje-boompje-beestje zal kiezen.” Schatert: „Ja misschien moet ze iets meer worden als mijn neef Johnny de Mol jr. Hij heeft het heel goed gedaan met een heel lange, leuke rock-’n-rolltijd. Maar ik vind het toch ook leuk dat hij nu een beetje aan het settelen is. We vinden Josje allemaal een topper."

Lees het gehele artikel in De Telegraaf.