Nieuws/Entertainment
1174146118
Entertainment

Auto René Karst in de fik gestoken?

René Karst

René Karst

Het zit zanger René Karst niet mee. Hij is pas net hersteld van zijn coronabesmetting, maar opnieuw heeft de zanger een slapeloze nacht achter de rug. Zijn auto is in de nacht van dinsdag op woensdag volledig uitgebrand.

René Karst

René Karst

De zanger werd rond kwart over twee wakker door een harde knal. „Mijn vrouw schrok wakker van een explosie buiten”, vertelt een geschrokken Karst aan RTV Drenthe. „Het was een hele harde pof. Vervolgens doet ze de gordijnen open en ziet ze dat de auto in brand staat. We hebben meteen 112 gebeld.”

Toen de brandweer arriveerde, was het al te laat. De vlammen sloegen aan alle kanten uit de auto. Karst vermoedt dat het om brandstichting gaat, al kan hij zich niet voorstellen dat iemand hem persoonlijk iets zou willen aandoen. Hij denkt dan ook dat de dader het ’gewoon heeft gemunt op een mooie auto’. „Ik ben blij dat er niks ernstigs is gebeurd. Een auto is gelukkig vervangbaar”, besluit hij.

Op Facebook deelt de zanger beelden van de brand en vraagt hij mensen die iets gezien hebben zich te melden. „Dat kan er ook nog wel bij.”