Nieuws/Entertainment
1177990
Entertainment

Hans Breukhoven emigreert naar Londen

Hans Breukhoven heeft zijn thuisland verlaten. Hij is het zat om in de spotlights te leven.

"Ik wil terug in de anonimiteit", zegt Hans. Breukhoven is naar eigen zeggen helemaal klaar met alle media-aandacht voor zijn familie.

"Al die ellende van de afgelopen jaren. Ik vind het genoeg." De zaak rond de kluisroof in zijn Wassenaarse villa, die breed werd uitgemeten in de pers en waarvoor zijn dochter Constanza werd veroordeeld, was voor Breukhoven de druppel.

De ex-man van Connie Breukhoven heeft zijn villa in Wassenaar verhuurd en woont nu op 'het leukste plekje in Londen'. "Ik zeg niet dat ik nooit naar Nederland terugkom, misschien krijg ik wel heimwee. Maar ik wil gewoon in de kroeg kunnen staan en biertjes drinken zonder dat er steeds iemand naar je toe komt."

Overigens is Hans niet van plan om met pensioen te gaan.  De oprichter van Free Record Shop onderzoekt momenteel de mogelijkheid om een aantal laagdrempelige sportscholen op te zetten.

Daarnaast  blijft hij ook op de achtergrond betrokken bij zijn diverse winkelketens. Eerder deze maand gaf hij de leiding van het moederbedrijf over aan Herman Hovestad. Zijn opvolger moet de winkelformules Free Record Shop, Van Leest, Fame Music en Game Mania uit de rode cijfers halen en in 2014 weer winstgevend maken.