Nieuws/Entertainment
1179659379
Entertainment

’Koreaanse popgroep BTS krijgt welverdiende vakantie’

Het leven van een muzikant is zwaar, daarom moeten ook de grootste sterren af en toe genieten van een welverdiende vakantie. Ook de Koreaanse popgroep BTS is toe aan een vakantie.

„Voor de eerste keer sinds hun debuut krijgt BTS een officiële en langdurige periode om uit te rusten en bij te komen”, meldt hun platenlabel Big Hit Entertainment zondag. „Het concert van vandaag zal dan ook het laatste optreden zijn voordat de bandleden zich opmaken voor hun vakantie.”

Wat de leden van de immens populaire K-popband tijdens hun vrije tijd gaan doen is niet bekend. „Tijdens deze rustperiode komt iedereen op zijn eigen manier tot rust en laadt ieder bandlid zich op zijn eigen manier weer op. Ook kunnen zij dan, al is het maar voor even, genieten van een ’normaal’ leven zoals elke andere twintiger dat kan”, zegt het statement.

Waarschuwing

Fans die hopen dat ze de bandleden straks ’in het wild’ om een selfie of iets dergelijks kunnen vragen, worden alvast gewaarschuwd. „Mocht je leden van BTS tegen komen tijdens hun vakantie, dan vragen we je om rekening te houden met hun behoefte om uit te rusten en van hun vrije tijd te genieten.”

Hoe lang de band met vakantie gaat is niet bekend. Wel meldt het platenlabel dat de pauze niet het einde van de band betekent. „BTS zal opgefrist en opgeladen weer terugkomen.”