Entertainment/Gossip
1183758469
Gossip

Presentatoren en coaches reageren op aantijgingen The Voice of Holland

Waylon vindt de aantijgingen tegen mensen rond The Voice ’een kwalijke zaak’

Waylon vindt de aantijgingen tegen mensen rond The Voice ’een kwalijke zaak’

UPDATE - Presentatrice Chantal Janzen is geschrokken van de berichten over grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van het RTL-programma The Voice of Holland. Ze wenst alle betrokkenen via Instagram veel sterkte. Ook presentator Martijn Krabbé, Red Room-presentator Jamai Loman en coaches Waylon en Glennis Grace hebben gereageerd op het nieuws.

Waylon vindt de aantijgingen tegen mensen rond The Voice ’een kwalijke zaak’

Waylon vindt de aantijgingen tegen mensen rond The Voice ’een kwalijke zaak’

„Geschokt over de berichten omtrent The Voice”, schrijft Janzen in haar Instagram Stories. „Schande voor de hardwerkende mensen aan en in dit programma die hier niets van weten en niets mee te maken hebben. Onderste steen moet boven.” Janzen is sinds 2019 presentatrice van The Voice. Ze maakt het programma samen met Martijn Krabbé, die de negen seizoenen daarvoor samen presenteerde met Wendy van Dijk.

Martijn Krabbé reageert later zaterdag op Twitter: „Ik ben compleet overvallen en in shock door het nieuws over The Voice. Verschrikkelijk. Het is heel goed dat alles wordt onderzocht. Ik hoop dat de waarheid boven tafel komt. Voor nu wil ik iedereen die hier schade en verdriet door is toegebracht heel veel sterkte wensen.”

Jamai Loman, die tijdens het programma te zien is als verslaggever in de Red Room, schrijft op zijn Instagram Stories: „Ik ben, net als veel trouwe kijkers, medewerkers van het programma en talenten, geschokt en verdrietig over de situatie rondom The Voice. Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt, met name voor diegenen die schade en verdriet zijn toegebracht. Het is een juiste keuze, in het belang van alle betrokkenen, de uitzending op te schorten.”

Coaches

De huidige coaches Waylon en Glennis Grace hebben ook gereageerd. Zo schrijft Glennis op Instagram: „Ik ben in shock door de berichten rond The Voice. Heel goed dat dit onderzocht wordt. Ik weet verder niet goed wat ik moet zeggen en weet ook niet wat er precies gebeurd is. Ik wacht de berichten en het onderzoek af.” De zangeres wenst iedereen ’die hierdoor geraakt is’ veel sterkte.

Het management van Waylon laat aan Shownieuws weten: „Waylon heeft hier niks mee te maken. Dit is ook bevestigd vanuit RTL. Uiteraard vindt ook Waylon dit een hele kwalijke zaak.”

Tips of weet u meer? App naar onze whatsapp tiplijn. Zet het nummer in je telefoon: +31613650952