Nieuws/Entertainment
1184986
Entertainment

"Toch geen bindingsangst”

Haar deelname, vanaf vanavond, aan de NET5-serie Samen Single, heeft de ogen van Esmée de la Bretonière geopend. Het feit dat de 39-jarige actrice zich in een relatie nog nooit heeft kunnen geven weet ze namelijk decennia aan het feit dat haar ouders scheidden toen zij nog maar een jaar was.

"Daardoor geloofde ik niet meer in het ideale plaatje. Ik dacht dat ik bindingsangst had.” Maar door haar deelname aan het tv-programma kwam de brunette erachter dat de scheiding toch geen invloed heeft op haar eigen liefdesgeluk.

Esmée – bekend van o.a. Costa!, Goudkust, De gordel van smaragd, De Johnsons – vertelt verder: "Ik ben niet bang om een relatie voor langere tijd aan te gaan, maar heb gewoon nooit de juiste man ontmoet. Heel vaak voelde ik in het begin wel de klik, maar na een tijdje bleek ik dan heel andere toekomstplannen te hebben. Daar liep ik iedere keer weer tegenaan.”

Wel heeft Esmée, die onder andere een relatie had met Frank Wisse, de ex-man van presentatrice Caroline Tensen, nog met al haar exen goed contact. "Ook Frank en ik kunnen het nog steeds goed vinden. Onze relatie heeft drie jaar geduurd. Ik heb echt van geen van mijn vriendjes spijt gehad. Alleen was er gewoon geen gezamenlijke toekomst.”

Lees meer in De Telegraaf.