Entertainment/Sterren
1185297935
Sterren

Johnny Depp waarschuwt fans voor ’nep’ sociale media accounts

Johnny Depp

Johnny Depp

Johnny Depp heeft via Instagram Stories laten weten dat er meerdere accounts op sociale media actief zijn, die aan zijn naam gelinkt worden of aan die van mensen die met hem werken. De acteur zegt het te betreuren dat mensen misbruik maken van zijn naam en die van anderen.

Johnny Depp

Johnny Depp

„Ik heb geen andere accounts dan de accounts die algemeen bekend zijn. Alleen die pagina’s worden door mij en mijn team gerund, waar we het laatste nieuws communiceren. Ik vraag jullie dan ook om voorzichtig om te gaan met andere accounts, omdat daar soms ook informatie van je gevraagd wordt. Mijn team is hard aan het werk om dat tegen te gaan, maar wees gewaarschuwd tot die tijd. Ik ben jullie enorm dankbaar voor alle steun en ook veel dank voor jullie oplettendheid aangaande deze fake accounts”, aldus Depp.

Depp vertrok na de rechtszaak die hij tegen zijn ex-vrouw Amber Heard aanspande, en grotendeels won, naar het Verenigd Koninkrijk waar hij optrad met zijn muzikale vriend Jeff Beck. Daarna vlogen ze naar Helsinki in Finland om bij het Helsinki Blues Festival op te treden.