Nieuws/Entertainment
1185619
Entertainment

Liefdesbaby voor Penélope Cruz?

VIDEO - Op de première van haar nieuwste film verscheen Penélope Cruz (35) in een prachtige jurk die in het buikgebied meer dan normaal leek gevuld. Is de Spaanse actrice gewoon iets zwaarder geworden, of groeit er een baby in haar buik?

Penélope, die eerder verloofd was met Tom Cruise, heeft sinds 2007 een relatie met haar vijf jaar oudere landgenoot en collega Javier Bardem. De twee kennen elkaar al veel langer; in 1992 speelden ze beiden een hoofdrol in Jamón, jamón, de debuutfilm van destijds tiener Penélope.

Eerder liet ze al weten heel graag kinderen te willen. „Als ik het doe, dan wil ik het goed doen. Ik wil dat het mijn beste project ooit wordt. Ik wil kinderen van mezelf, maar ook kinderen adopteren. Dat is al een droom van me sinds ik klein ben. Ik heb al een hele tijd het gevoel dat mijn leven niet compleet is als ik niet adopteer.”

Geliefde Javier hoeft echter niet op zijn knieën te gaan. Penélope, die katholiek werd opgevoed, wil niet trouwen. „Ik weet niet of ik in dat instituut geloof. Wel geloof ik in familie, liefde en kinderen.”