Nieuws/Entertainment
1185631
Entertainment

null

Duimen voor de Toppers!

’Da’ of ’Njet’ voor onze Toppers vanavond. Wordt het de finale of moeten ze met de staart tussen de benen terug naar Nederland? Rond de klok van 23.00 uur weten we alles. De meest opvallend act van Moskou staat als laatste met vuurwerk en nu strasspakken. BN'ers moedigen 'onze' Toppers vast aan...

Henny Huisman: „Ze moeten gewoon door! Anders vreet ik mijn jasje op. Die jongens zijn met recht Toppers.”

Robert ten Brink, die te gast is bij de Toppers in de ArenA: „Ik doe thuis voor de buis de pasjes vast mee! De Toppers gaan winnen, zet hem op mannen!”

Bastiaan en Tooske Ragas: „Straal én schijn voor Nederland. Wij zitten op de bank te kijken met vrienden en familie.”

Rachel Hazes: „Ondanks dat Gordon en ik niets met elkaar hebben, ben ik toch chauvinistisch genoeg om voor Nederland te kiezen.”

Ivo Niehe: „Wij duimen vooral voor Rene. Na alle persoonlijk verdriet verdient hij een finaleplaats. Het is bij ons thuis volle bak, net als bij het Nederlands elftal.”

Patty Brard: „Al staan we laatste in de poll, het interesseert ons geen hol. Ik ga heerlijk op de bank met Viktor Brand kijken, weer eens ouderwets meeleven en genieten van het Songfestival.”

Danny de Munk: „Het is een gelikte act en in Moskou kunnen ze wel wat licht gebruiken, Shine! Dus ik zeg: ga ervoor jongens!”

Marga Bult: „Let the Toppers Shine op het Rode Plein! Wij zitten vanavond met de diva’s voor een groot scherm punten te geven.”

Froukje de Both doet haar glitterjasje aan: „Ik vind het de gezelligste inzending sinds tijden. Make us proud!”

Albert Verlinde: „Wat zijn ze lekker principieel die Toppers! Ik heb de eerste halve finale gezien en qua kwaliteit moeten ze zeker de finale kunnen halen. Toi toi toi.”

Addy van den Krommenacker kleedde destijds Willeke Alberti en Glennis Grace, maar geen van beiden haalde de finale: „Maar de Toppers halen het. Dat weten mijn vriend en ik zeker.”

Gerard Joling: „De finale halen wordt een makkie. Om op de hoogte te blijven luister ik tussen mijn eigen optredens door naar de radio. Zet hem op Toppers!”

Jamai: „Rock the stage, jongens. Ik geniet op de bank met vrienden. Geniet zelf ook beetje.”

Chantal Janzen: „Lieve Toppers, spuug ze in de bek! En dan bedoel ik niet alleen de Russinnen maar het hele publiek!”

Carlo Boszhard: „Ik sta thuis op de bank met vlaggetjes en toeters vanavond. Dit is de grote droom van Gordon en heel Nederland droomt met hem mee. Zelfs Marco Borsato!”