Nieuws/Entertainment
1185634
Entertainment

null

Emotionele hereniging voor Rene Froger

Rene Froger schoot vol tranen toen zijn zoon Maxim bleek te zijn meegekomen met Natasja. „Wat een geweldige verrassing”, zei hij, „Dat je hier de halve finale komt kijken. Jongen, wat heb ik mijn kinderen gemist.”

Rene Froger is met de Toppers 12 dagen van huis weg. „We werken zo keihard. Dan is het lekker om met je gezin te zijn herenigd. Fantastisch vind ik het.” Er was ook goed nieuws van Rene’s vader. Met Bolle Jan, waar Natas speciaal voor naar Nederland was gevlogen, gaat het goed.

Hij ligt nog in het ziekenhuis, herstellende van een operatie na buikvliesontsteking. Natasja: „Hij kon daarom niet mee naar Moskou, maar ze zijn zo lief om speciaal voor hem tv aan te leggen.” Bolle Jan, die vandaag zijn 67e verjaardag viert, kijkt samen met Rene’s zus Nancy.

Misschien dat de jongste zoon van Rene, Didier, ook nog naar Moskou komt. Natasja: „Hij is nu op kamp met school, maar ook hij zal via de televisie naar zijn vader kijken. En mochten we doorgaan naar de finale op zaterdag dan vliegen we hem ook in, dan zijn we compleet.”