Nieuws/Entertainment
1185770
Entertainment

null

'Gerda Smit' bij Rad van Fortuin

Gerda Smit’, de moeder van Jan, krijgt in de persoon van Irene Moors een grote rol in een speciale uitzending van De Tv Kantine. Gerda is onder andere te gast bij het Rad van Fortuin met Carlo als Hans van der Togt.

En ze gaat dan natuurlijk voor de citruspers, de blender en de gastendoekjes die zij miste uit het huis van Jan”, giert Carlo. „Ja, ik hoop dat zij het ons niet kwalijk neemt, maar haar optreden vroeg om een persiflage.” Carlo en Irene nemen een speciale Tv Kantine op ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van RTL aanstaande 2 oktober. „Oude RTL-sterren als Viola Holt, Catherine Keyl en Ron Brandsteder mijmeren daar over vroeger. En de tv-hits van toen komen aan bod. Gerda Smit krijgt in de 5 uur show het befaamde Het Spijt Me-bloemetje van drie keer raden wie… Juist, Yolanthe. En in Koffietijd doet ze mee aan het boodschappenspel, waar de l staat voor lakens zoals Máxima en Willem-Alexander die hebben.”

.Carlo vindt het ook fijn dat hij Hans van der Togt bij het Rad heeft mogen doen. „Het is toch vervelend voor hem dat hij in de nieuwe uitzendingen van het Rad wordt vervangen door mij. Maar het is nu eenmaal gegaan zoals het is gegaan.”

De reguliere afleveringen van De Tv Kantine keren ook terug. „Als er volgend jaar weer een X Factor-achtig programma komt, staan wij weer in de pauze.”