Nieuws/Entertainment
1188704
Entertainment

Estelle verbreekt stilzwijgen

Estelle heeft besloten haar stilzwijgen te verbreken. Over haarzelf, en de situatie waarin zij met vriendlief Badr Hari terecht is gekomen. "Ik dacht: laat ik dat maar eens doen. Wat weten mensen nu helemaal van me?".

"Wat kennen ze me? En hoe kan dat ook als je zelf nooit wat zegt. Wat nemen ze me kwalijk? Dat ik op zoek ben geweest naar liefde, die ik in mijn jeugd met m’n vader en in de laatste jaren met Ruud zo heb gemist? Als ik soms ook de reacties zie op internet… natuurlijk moet ik wel eens huilen als ik lees hoe slecht mensen over me denken, en dan die eeuwige P.C. Hooftstraat die er altijd wordt bijgehaald", vertelt Estelle.

Op 8 juli kwam het nieuws naar buiten dat Estelle’s nieuwe liefde Badr Hari betrokken zou zijn geweest bij een ernstig geweldsincident in de Amsterdam ArenA. En ook al ontkende de kickbokskampioen aanvankelijk de zakenman ook maar met één vinger te hebben aangeraakt, inmiddels is duidelijk – en heeft hij bekend – dat zijn aandeel toch wat groter was.

Iedereen heeft er een mening over. Van Geert Wilders tot een bestsellerauteur. En niet op de laatste plaats: vader Henny Cruijff. Die leek aanvankelijk nog wel enthousiast over Badr. Althans, hij vond dat zijn dochter met wie hij overigens al jaren geen contact heeft, maar snel moest hertrouwen… Achterliggende gedachte was dat zij dan ook de naam Cruijff niet meer zou voeren. Deze naam zou zij, volgens haar vader niet waard zijn. Estelle: "En dan te bedenken dat ik de man die deze naam wereldberoemd maakte, mijn oom Johan, daar nooit, maar dan ook nóóit over gehoord heb!”

Lees het gehele interview in De Telegraaf en Estelle doet haar verhaal vanavond in de beide uitzendingen van Shownieuws op SBS 6.