Nieuws/Entertainment
1193119291
Entertainment

’Prins Edward mag met kerst naar Queen’

Net als ieder ander in Groot-Brittannië moet ook koningin Elizabeth goed nadenken over de invulling van de kerstdagen. Vanwege de coronacrisis mogen tussen 23 en 27 december drie verschillende huishoudens een ’bubbel’ vormen en dat betekent dat een complete familiereünie uitgesloten is. Britse media speculeren inmiddels volop over wie er in de koninklijke bubbel mogen.

Volgens Daily Mail zou er wel eens een verrassende uitkomst kunnen komen. Een bron meldt aan de tabloid dat Elizabeths jongste zoon prins Edward en zijn gezin een van de twee uitverkoren huishoudens zal zijn.

De komst van prins Charles en Camilla lijkt minder voor de hand te liggen omdat het koppel dan met name Camilla’s kinderen en kleinkinderen niet meer zouden kunnen zien. Prins William en Catherine zouden met kerst graag naar de ouders van Catherine gaan.

Buckingham Palace meldde vorige maand pas dat besluiten over de kerst pas op het laatste moment zouden worden genomen. De familie komt normaal gesproken enkele dagen voor de feestdagen samen voor een lunch op Buckingham Palace en verzamelt zich daarna in Sandringham.

safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd
safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd