Entertainment/TV
1195674330
TV

Eerste Nederlandse Netflix-serie Ares vanaf januari te zien

Jade Olieberg.

Jade Olieberg.

Ares, de eerste Nederlandse Netflix Original-serie, is vanaf vrijdag 17 januari wereldwijd te zien op Netflix. De psychologische horrorserie wordt in meer dan 190 landen uitgebracht. Vrijdag deelde Netflix een teaser van veertig seconden met de eerste beelden van de nieuwe serie.

Jade Olieberg.

Jade Olieberg.

Ares is een achtdelige psychologische horrorserie over beste vrienden Rosa en Jacob die worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in het hart van Amsterdam. Ze geven zich over aan een wereld vol rijkdom en macht. Maar dan blijkt de plek gebouwd op demonische geheimen uit het Nederlandse verleden. Een plek waar zij een verschrikkelijke prijs betalen om bij de elite te horen.

De cast bestaat uit Jade Olieberg, Tobias Kersloot, Lisa Smit, Robin Boissevain, Frieda Barnhard, Hans Kesting en Gouden Kalf winnares Rifka Lodeizen. Overige rollen zijn er voor Roos Dickmann, Jip van den Dool, Steef de Bot, Janni Goslinga, Dennis Rudge, Jennifer Welts en Florence Vos Weeda. Ook de 26-jarige acteur Minne Koole, die genomineerd was voor een Gouden Kalf voor zijn rol in de boekverfilming Niemand in de stad, heeft een rol in Ares.

Ares wordt geregisseerd door Giancarlo Sanchez (Mocro Maffia) en Michiel ten Horn (Aanmodderfakker).

safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd
safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd