Nieuws/Entertainment
1195864857
Entertainment

Eddie Murphy met vechtstok aangevallen door dochter

Eddie Murphy’s dochter Bella heeft een rolletje in Coming 2 America, en dat moest haar vader bijna met verwondingen bekopen. Aan Entertainment Tonight vertelt de 19-jarige dat het op de set van de sequel maar net goed ging tijdens een vechtscène.

„Er was een moment waarop ik met een vechtstok op hem af moest komen en moest doen alsof ik hem sloeg, maar ik kwam veel te dichtbij dus ik stond al bovenop hem”, vertelt de actrice, die daarna grapt: „Ik zag zijn hele leven aan ’m voorbij flitsen.” Eddie reageerde volgens zijn dochter met een typische vaderopmerking: „Hij riep meteen: je hebt huisarrest.”

Bella is een van de tien kinderen van Eddie. Zijn kroost mag van de comedian pas in zijn voetsporen proberen te treden als ze volwassen zijn, maar voor Bella, die zeventien was toen de opnames begonnen, maakte hij een uitzondering. „Ze mogen niet werken tot ze achttien zijn, maar Bella begon twee jaar daarvoor al met acteerlessen”, vertelt hij aan de site. „En deze rol was iemand van haar eigen leeftijd, dus ik vond dat ze een poging mocht wagen. Dus deed ze auditie, en ze werd aangenomen.”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo