Nieuws/Entertainment
1200391
Entertainment

Connie Breukhoven onthult reden van breuk met Ben

Connie Breukhoven onthult drie maanden na de breuk met Ben Angelier de échte reden waarom de relatie niet heeft standgehouden. "Ik vertrouwde het niet meer."

Connie vertelde in juni in Story dat haar relatie met Ben was bezweken onder de gigantische media-aandacht. "Ben wist gewoon niet wat hem overkwam, ineens stond hij middenin de de schijnwerpers."

Nu blijkt dat Connie toen niet de waarheid heeft gesproken. In een nieuw interview met het weekblad onthult ze de ware reden van de breuk, die deels te maken heeft met uitgelekte foto's van Ben met een andere vrouw. "Eigenlijk vertellen die foto's mijn verhaal. Want de ware reden dat ik een streep zette onder mijn relatie met Ben, was dat ik het niet langer vertrouwde. Er klopte iets niet. Waar ik dat op baseer, vind ik nog te persoonlijk om te vertellen. Het was een optelsom van allerlei gevoelens."

Een hereniging met Ben zit er niet meer in. "Het is over tussen Ben en mij en dat blijft ook zo. Ik heb geen contact meer met hem. Het is prima zo."