Nieuws/Entertainment
1200519
Entertainment

Ben Affleck en Jennifer Lopez nog steeds bevriend

Ben Affleck en Jennifer Lopez hebben bijna negen jaar na hun breuk nog steeds contact. De acteur vertelt dat hij en zijn ex goed bevriend zijn.

"Het is geen vriendschap waarbij ze niet zonder mijn advies kan, maar we mailen elkaar bijvoorbeeld wel dat we elkaar goed vonden in een film", vertelt Ben aanThe Hollywood Reporter. "En toen ze in de jury van American Idol kwam heb ik haar verteld dat ik het een slimme zet vond en haar succes gewenst."

Ben, die inmiddels getrouwd is en kinderen heeft met Jennifer Garner, was in 2003 verloofd met Jennifer Lopez. Hoewel hun relatie kort en roerig was, is de band tussen de acteur en J-Lo dus hecht. "Ik heb heel veel respect voor haar. Het leven is niet altijd makkelijk voor haar geweest en ik ben blij dat ze nu succesvol en gelukkig is."Na haar breuk met Ben trouwde Jennifer met haar oude liefde Marc Anthony, met wie ze een tweeling kreeg. Vorig jaar liep dat huwelijk echter op de klippen en inmiddels heeft ze een relatie met achtergronddanser Casper Smart.