Nieuws/Entertainment
1200856
Entertainment

Kate Moss zwijgt niet langer

Al jaren gaat het gerucht dat Kate Moss anorexia heeft gehad. En dat ze verslaafd is geweest aan heroïne. Het topmodel heeft besloten niet langer te zwijgen...

Zelfs de voormalige president van Amerika Bill Clinton bemoeide zich ermee en uitte publiekelijk zijn zorgen over Kate's dunne lichaam en drugsgebruik. De blondine heeft er nooit op gereageerd, maar nu doet ze voor het eerst een boekje open in haar biografie Kate: The Kate Moss Book.

Het model laat weten dat het allemaal klinkklare onzin is. Ze heeft geen eetstoornis gehad en nog nooit heroïne gebruikt. "Ik heb altijd gedacht: de mensen die mij dierbaar zijn, weten hoe het zit."

Van Johnny Depp, haar toenmalige vriend, leerde Kate dat ze niemand een verklaring schuldig is. De acteur zei tegen haar: "Je hoeft jezelf niet te verdedigen, maar klaag ook niet over de geruchten." Door te zwijgen is Kate een soort mysterie geworden en daar doet ze op werkgebied haar voordeel mee. Om die mysterie in stand te houden, heeft Kate nog steeds geen account op Facebook of Twitter.