Nieuws/Entertainment
1200885
Entertainment

Ex-man Amy Winehouse wordt vader

De ex-man van Amy Winehouse wordt voor de tweede keer vader. De vriendin van Blake Fielder-Civil kwam er achter dat ze zwanger was toen hij in coma in het ziekenhuis lag na een overdosis.

Sarah Aspin vertelt aan The Sun dat ze even twijfelde of ze het kind wel moest houden. "Maar toen besefte ik dat ik het leven van Blake in me had en dat ik daar nooit een einde aan zou kunnen maken." Blake en Sarah zijn al ouders van de nu 1,5 jaar oude Jack.Blake Fielder-Civil werd een paar weken geleden opgenomen omdat meerdere organen niet meer functioneerden door een drank- en drugs overdosis. Hij werd kunstmatig in coma gehouden, maar volgens Sarah gaat het inmiddels beter met hem en zou hij volgende week al naar huis mogen.

Hij zou dolblij zijn dat hij weer vader wordt. "Toen hij uit zijn coma ontwaakte, heb ik het in zijn oor gefluisterd en ondanks dat hij nog heel zwak was, glimlachte hij."

Blake was de grote liefde van wijlen Amy Winehouse. Zij trouwden in 2007 en gingen na twee problematische jaren weer uit elkaar.