Nieuws/Entertainment
1201330526
Entertainment

Eerste beelden paardenfilm Britt Dekker onthuld

Fans hebben alvast een indruk gekregen van de nieuwe film Whitestar, waarin Britt Dekker haar acteerdebuut maakt. De eerste trailer verscheen vrijdagmiddag online. ”#BIGGESTMOMENT#zotrots”, schreef Britt op Twitter bij een linkje naar de video.

Britt heeft een kleine rol in de paardenfilm, maar is als paardenkenner nauw betrokken bij de productie ervan. Haar geliefde hengst George, die ze van John de Mol cadeau kreeg, schittert ook in Whitestar. Daarnaast zijn onder anderen Tim Douwsma, Victoria Koblenko en Tina de Bruijn te zien. Het scenario is geschreven door Michiel Peereboom en de regie is in handen van Jamel Aattache bekend van Zwaar verliefd! Whitestar draait vanaf 9 oktober in de bioscopen.

De film gaat over de bijzondere band tussen de ruiter Britt en het afgedankte springpaard Whitestar (George). De knol blijkt toch over bijzondere talenten te beschikken en wordt weggehaald bij Britt om wedstrijden te rijden. Dat blijkt geen succes. Pas als paard en ruiter weer samen zijn, halen ze het beste in elkaar naar boven en blijkt het dier een echte winnaar.