Nieuws/Entertainment
1204844103
Entertainment

’Ex-verloofde van Olivia Wilde niet blij met Harry Styles’

Jason Sudeikis, de ex-verloofde van Olivia Wilde en vader van hun twee kinderen, is naar verluidt allesbehalve blij met het nieuws dat zij 'iets' zou hebben met Harry Styles. De acteur zou compleet overvallen zijn door het nieuws, zo kort nadat Olivia en hij hun breuk in november bekendmaakten. Dit meldt The Sun.

Hoewel Jason en Olivia begin 2020 uit elkaar gingen, maakten ze dat pas maanden later bekend. Volgens bronnen hoopte het stel toch nog nader tot elkaar te komen, maar lukte hen dat uiteindelijk niet. Ze waren bijna negen jaar samen, waarvan zes verloofd. Samen delen ze de voogdij over zoon Otis (6) en dochter Daisy (4).

Harry (26) en Olivia (36) zouden afgelopen weekend samen naar het intieme huwelijk van Harry's manager zijn geweest, waar hij haar voorstelde als zijn vriendin en bovendien optrad als huwelijksambtenaar. Olivia (36) en Harry (26) werkten onlangs samen aan de film Don't Worry Darling, die zij regisseert en waarin hij één van de hoofdrollen speelt. Ook zou hij haar kinderen al ontmoet hebben.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo